Locatie & Bereikbaarheid

Mascotte Simon - Ik wijs je de route naar het Schildpaddencentrum

Gelegen in het Groene Hart
We zijn gevestigd op bedrijventerrein Molenwetering. Dit bedrijventerrein is gelegen aan de rand van Alphen a/d Rijn op korte afstand van rijksweg N11. Hierdoor zijn we met auto en motor goed bereikbaar.

Onze locatie ligt midden in het groene hart op ongeveer 30 minuten rijden van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Neem vanaf de A4 bij Leiden of A12 bij Bodegraven de afslag Alphen a/d Rijn en volg de N11 naar Alphen a/d Rijn. Volg in Alphen a/d Rijn de borden naar bedrijventerrein Molenwetering. Ons adres is J Keplerweg 26, 2408 AC Alphen a/d Rijn. Parkeren is gratis.

Kom met de ov-fiets naar het Schildpaddencentrum

Openbaar Vervoer
Het is mogelijk met de trein naar ons te komen. Vanaf station Alphen a/d Rijn is het ongeveer 30 minuten lopen. Neem een taxi als je dat te lang vindt. De ov-fiets gebruiken kan ook. Er stopt in het weekend geen bus in de buurt.

Heel veel producten in de fysieke winkel van het Schildpaddencentrum

Openingstijden Winkel
De fysieke winkel is zaterdag en zondag open van 12:00 tot 15:00 uur. Alleen de winkel is toegankelijk. Schildpadden kijken is niet mogelijk. Dat kan op speciaal daarvoor georganiseerde bezoekdagen.

Tickets voor een Bezoekdag

Mascotte Simon - Bestel tickets Schildpaddencentrum bij mij

Beschikbare Tickets: 0

Mededelingen met betrekking tot Bezoekdagen Schildpaddencentrum