Locatie & Bereikbaarheid

Schildpaddencentrum en Winkel staan op de kaart

Gelegen midden in het Groene Hart
Het Schildpaddencentrum en de Souvenirwinkel zijn sinds 2002 gevestigd in een hoogwaardig en onder architectuur gebouwd bedrijfspand op bedrijventerrein Molenwetering. Dit moderne bedrijventerrein is gelegen aan de rand van Alphen a/d Rijn op steenworpafstand van de N11. Hierdoor zijn wij met de auto en motor goed te bereiken. Onze locatie ligt midden in het groene hart op ongeveer 30 minuten rijden van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Neem vanaf de A4 bij Leiden of A12 bij Bodegraven de afslag Alphen a/d Rijn en volg de N11 naar Alphen a/d Rijn. Volg in Alphen a/d Rijn de borden naar bedrijventerrein Molenwetering. Ons adres is J Keplerweg 26, 2408 AC Alphen a/d Rijn. De J Keplerweg is een zijweg van de Antonie van Leeuwenhoekweg. Parkeren is gratis!

Bezoekdagen en Openingstijden Winkel
Wij willen benadrukken dat de schildpadden alleen kunnen worden bezocht op speciaal daarvoor georganiseerde bezoekdagen. De Souvenirwinkel is elke zaterdag en zondag open van 12:00 tot 15:00 uur. De winkel is ook open op afspraak.

Fiets naar het Schildpaddencentrum

Bereikbaar met Openbaar Vervoer
Het is mogelijk met de trein naar ons te komen. Vanaf station Alphen a/d Rijn is het ongeveer 25 tot 30 minuten lopen. Geen zin of te ver om te lopen? Neem dan een taxi. Het is ook mogelijk om met de ov-fiets te komen. Voor een klein bedrag per fiets per dag is de ov-fiets te huur. Ook zonder ov-abonnement is de ov-fiets is te gebruiken. Er stopt op zaterdag en zondag helaas geen bus in de buurt!