Souvenirwinkel na 5 jaar offline

Waarschijnlijk hebben wij verzamelaars van schildpaddensouvenirs teleurgesteld door de souvenirwinkel offline te halen. Met een kleine 1000 souvenirs was het Schildpaddencentrum de grootste online aanbieder van hebbedingetjes op schildpaddengebied. Als het er was, dan was het zeker terug te vinden in onze online souvenirwinkel.

De online souvenirwinkel bleek niet rendabel. De statistieken lieten zien dat de winkel redelijk tot goed werd bezocht, maar dat er nauwelijks werd gekocht. Wij hadden graag met de online verkoop van souvenirs structurele inkomsten voor het Schildpaddencentrum willen genereren, maar dat heeft jammer genoeg niet zo mogen zijn.

Alle souvenirs oftewel hebbedingetjes worden nu uitsluitend in de fysieke winkel van het Schildpaddencentrum verkocht. Voor verzamelaars zit er helaas niets anders op dan een bezoekje te brengen aan de winkel van het Schildpaddencentrum in Alphen a/d Rijn. Alles is op voorraad en daarom na aankoop direct mee te nemen. Elke zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur is de winkel open. De winkel is ook open op afspraak.