Supportactie

De Supportactie is de ideale mogelijkheid om het Schildpaddencentrum aan extra inkomsten te helpen. Maar liefst 80% van uw inleg komt beschikbaar voor het Schildpaddencentrum.

U maakt als supporter kans op prachtige prijzen
Als u meespeelt in de loterij van de Supportactie, doet u dat in eerste instantie omdat u zich het lot van het Schildpaddencentrum aantrekt. Maar u krijgt er ook iets voor terug: met uw deelname maakt u kans op prachtige prijzen, zoals een keukencheque, een fietsbon, een rondvaart of cadeaubon. Zo staat iedereen op winst!

Uw deelname
Een lot kost slechts € 5,50 per maand. Na uw aanmelding incasseert de Supportactie het bedrag van uw bankrekening voor het door u gekozen aantal loten.

Trekkingen
12 keer per jaar vindt een trekking van de Supportactie plaats. Iedere 2e dinsdag van de maand is er een trekking. Uit alle verkochte loten over de voorgaande kalendermaand worden, onder toezicht van een notaris, de winnende lotnummers getrokken.

Gewonnen prijzen ontvangt u automatisch
Als u een prijs hebt gewonnen ontvangt u, binnen 6 weken na de trekkingsuitslag, uw prijs of een bericht dat u in de prijzen bent gevallen. U vindt de trekkingsuitslag hier.

80% van uw inleg komt beschikbaar voor het Schildpaddencentrum
Na iedere trekking maakt de Supportactie 80% van uw inleg over naar Stichting Vrienden van het Schildpaddencentrum (SVS). SVS heeft ook overzicht over wie er meespeelt. Zo kunnen wij u op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen rondom het Schildpaddencentrum.

Nog even op een rij
De Supportactie incasseert maandelijks het bijbehorende bedrag van de door u opgegeven rekening. Op uw bankafschrift vindt u uw lotnummer(s) en Vr Vh Schildpaddencentrum als organisatie waarvan u supporter bent. U speelt automatisch mee tot wederopzegging. Er is geen opzegtermijn van toepassing. U kunt zich dan ook op elk moment afmelden.

Meld u nu meteen aan en help het Schildpaddencentrum aan extra inkomsten!

Vergunning van Supportactieloterij is verleend door de Kansspelautoriteit d.d. 6 december 2016 onder kenmerk 10293. Deelname vanaf 18 jaar. Klik of tik hier voor deelnamevoorwaarden van de Supportactie.