SupportActie

De SupportActie is de ideale mogelijkheid om het Schildpaddencentrum aan extra inkomsten te helpen. Maar liefst 80% van uw inleg komt beschikbaar voor het Schildpaddencentrum.

U maakt als supporter kans op prachtige prijzen
Als u meespeelt in de loterij van de SupportActie, doet u dat in eerste instantie omdat u zich het lot van het Schildpaddencentrum aantrekt. Maar u krijgt er ook iets voor terug: met uw deelname maakt u kans op prachtige prijzen, zoals een auto, een fraaie kofferset, een luxe stedentrip of geld. Zo staat iedereen op winst!

Uw deelname
Een lot kost slechts € 5,50. In het aanmeldingsformulier kunt u bij frequentie aangeven of u per maand of per kwartaal wilt meespelen. Na uw aanmelding incasseert de SupportActie het bedrag van uw bankrekening voor het door u gekozen aantal loten.

Trekkingen
Vier keer per jaar vindt een trekking van de SupportActie plaats. Dit gebeurt na afloop van elk kwartaal.

Gewonnen prijzen ontvangt u automatisch
Als u wint, krijgt u automatisch uw prijs overgemaakt of uitgereikt. U vindt de trekkingsuitslag hier.

80% van uw inleg komt beschikbaar voor het Schildpaddencentrum
Na iedere trekking maakt de SupportActie 80% van uw inleg over naar Stichting Vrienden van het Schildpaddencentrum (SVS). SVS heeft ook overzicht over wie er meespeelt. Zo kunnen wij u op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen rondom het Schildpaddencentrum.

Nog even op een rij
U bepaalt zelf de frequentie van meespelen; per maand of per kwartaal.
De SupportActie incasseert het bijbehorende bedrag van de door u opgegeven rekening. Op uw bankafschrift vindt u uw lotnummer(s) en Vr Vh Schildpaddencentrum als organisatie waarvan u supporter bent. U speelt automatisch mee tot wederopzegging. Er is geen opzegtermijn van toepassing. U kunt zich dan ook op elk moment hier afmelden.

Meld u nu meteen aan en help het Schildpaddencentrum aan extra inkomsten!

Vergunning van SupportActie Loterij is verleend door de Kansspelautoriteit d.d. 6 december 2016 onder kenmerk 10293. Deelname vanaf 18 jaar. Klik of tik hier voor de algemene voorwaarden van de SupportActie.