Vrienden

Belastingvoordeel Vrienden vh Schildpaddencentrum

Word vriend:
Het Schildpaddencentrum krijgt als uniek goed dierendoel geen subsidie van de overheid en is daardoor sterk afhankelijk van financiële ondersteuning. Om alle kosten te kunnen dekken hebben we je hulp hard nodig. We vragen je daarom vriend van het Schildpaddencentrum te worden. Je bepaalt als vriend zelf de hoogte van je donatie met een minimum van 18 euro per jaar. Dat is slechts 1,50 euro per maand!

Deelname SupportActie Schildpaddencentrum

Zo blijf je op de hoogte:
Je doet de jaarlijkse donatie in de maand waarin je dat het beste uitkomt. Je kan de gewenste maand aangeven bij je aanmelding. In de aangegeven maand ontvang je een nieuwsbrief met daarin opgenomen informatie voor het doen van je donatie. In de maand december ontvang je tevens de Eindejaars Nieuwsbrief (speciale co-editie). Als er redenen voor zijn dan ontvang je bovendien tussentijdse nieuwsbrieven. Daarnaast kan je als vriend de uitgebreide versie van het financieel jaarverslag opvragen. Vrienden worden dus volledig op de hoogte gehouden van het wel en wee van het Schildpaddencentrum!

50% korting op de entreeprijs:
Tegen inlevering van de kortingsbon bij de receptie ontvang jij en alle door je meegenomen personen 50% korting op de entreeprijs van het Schildpaddencentrum. Op deze wijze kan je met je gezin, familie of kennissen het Schildpaddencentrum op bezoekdagen voordelig bezoeken. De kortingsbon is opgenomen in de nieuwsbrief die je in de aangegeven donatiemaand wordt toegezonden. De kortingsbon is alleen geldig als de donatie voor het betreffende jaar is ontvangen!

Tellerstand Vrienden van het Schildpaddencentrum
Het Schildpaddencentrum is afhankelijk van donaties

Donaties en Belastingdienst:
We zien je jaarlijkse donatie als een periodiek terugkerende schenking. Afhankelijk van je inkomen is de jaarlijkse donatie aftrekbaar van de belasting (er geldt hiervoor een drempel, de hoogte hiervan wordt bepaald door de Belastingdienst). De aftrekbaarheid is van toepassing op donaties aan alle instellingen die door de wet zijn aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Stichting Vrienden van het Schildpaddencentrum (SVS) is bij de Belastingdienst onder RSIN 820425229 geregistreerd als een dergelijke instelling. Ook geldt de regeling dat SVS geen schenkings- en successierechten hoeft af te dragen waardoor het Schildpaddencentrum uiteindelijk optimaal profiteert van je donatie. Ons rekeningnummer (IBAN) is NL64 RABO 0151 0329 47. BIC/SWIFT code is RABONL2U. De rekening staat op naam van Stichting Vrienden van het Schildpaddencentrum uit Alphen aan den Rijn. Overschrijvingen van je bankrekening zijn bewijzen voor de Belastingdienst. Raadpleeg voor meer informatie je belastingadviseur of de Belastingdienst. Het nummer van de Belastingtelefoon is 0800-0543 (gratis).

Optimaal belastingvoordeel voor u en het Schildpaddencentrum

Periodieke Schenking via Schenkservice:
Klik hier voor het vastleggen van een periodieke schenking ofwel jaarlijkse donatie met optimaal belastingvoordeel. Het voordeel kan (afhankelijk van je inkomen) oplopen tot maar liefst 37,05%. Als je via Schenkservice een periodieke schenking ofwel jaarlijkse donatie van minimaal € 50,00 realiseert, komen de kosten van het vastleggen voor rekening van SVS. Het telefoonnummer van Schenkservice is 030-6922242.

Privacy:
SVS verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je gegevens zijn en blijven van jou. We vertellen graag wat we van je als vriend weten, waarom we dat nodig hebben en je kan ons altijd vragen om alle gegevens te verwijderen. In onze privacyverklaring is exact vermeld aan welke regels we ons houden!

Aanmelden:
Vriend worden kan met behulp van een formulier. je kiest zelf de maand waarin je de donatie wenst te doen. Dit zal veelal een maand zijn die je financieel het beste uitkomt. In de gekozen maand ontvang je een nieuwsbrief met informatie voor het doen van je donatie.

Wijzigen gegevens:
Wijzigingen zoals adreswijziging of wijzigen maand waarin je jaarlijks wil doneren, kunnen telefonisch via 0900-72 44 537 of via het contactformulier worden doorgegeven.

Opzeggen:
Opzeggen is altijd mogelijk. Je zit dus nergens aan vast. Opzeggen kan telefonisch via 0900-72 44 537 of via het contactformulier worden geregeld. De geldigheid van kortingsbonnen vervalt als in het betreffende kalenderjaar geen minimale donatie van 18 euro is ontvangen

Aanmelden nieuwe vriend van het Schildpaddencentrum