Vrienden

Belastingvoordeel Vrienden vh Schildpaddencentrum

Toelichting SVS:
Stichting Vrienden van het Schildpaddencentrum (SVS) is een zogeheten steunstichting om geld in te zamelen voor het Schildpaddencentrum. SVS is bij de Belastingdienst onder RSIN 820425229 geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Donaties komen volledig bij het Schildpaddencentrum terecht. Er blijft dus niets aan de strijkstok hangen. Ga voor structureel doneren aan het Schildpaddencentrum daarom gerust met SVS in zee.

Word alsjeblieft vriend:
Het Schildpaddencentrum krijgt als uniek goed dierendoel geen subsidie van de overheid en is daardoor sterk afhankelijk van financiële ondersteuning. Om alle kosten te kunnen dekken hebben we je hulp hard nodig. We vragen je daarom vriend van het Schildpaddencentrum te worden. Je bepaalt als vriend zelf de hoogte van je donatie met een minimum van 18 euro per jaar. Dat is slechts 1,50 euro per maand!

Deelname SupportActie Schildpaddencentrum

Zo blijf je op de hoogte:
Je doet de jaarlijkse donatie in de maand waarin je dat het beste uitkomt. Je kan de gewenste maand aangeven bij je aanmelding. In de aangegeven maand ontvang je een nieuwsbrief met daarin opgenomen informatie voor het doen van je donatie. In de maand december ontvang je tevens de Eindejaars Nieuwsbrief (speciale co-editie).
Als er redenen voor zijn dan ontvang je bovendien tussentijdse nieuwsbrieven. Daarnaast kan je als vriend de uitgebreide versie van het financieel jaarverslag opvragen. Vrienden worden dus volledig op de hoogte gehouden van het wel en wee van het Schildpaddencentrum.

50% korting op de entreeprijs:
Tegen inlevering van de kortingsbon bij de kassa ontvang jij en alle door je meegenomen personen 50% korting op de entreeprijs van het Schildpaddencentrum. Op deze wijze kan je met je gezin, familie of kennissen het Schildpaddencentrum op een bezoekdag voordelig bezoeken. De kortingsbon is opgenomen in de nieuwsbrief die je in de aangegeven donatiemaand wordt toegezonden. De kortingsbon is alleen geldig als de donatie voor het betreffende jaar is ontvangen!

Tellerstand Vrienden van het Schildpaddencentrum
Het Schildpaddencentrum is afhankelijk van donaties

Donaties en Belastingdienst:
We zien je jaarlijkse donatie als een periodieke schenking. Je jaarlijkse donatie ofwel periodieke schenking is aftrekbaar van de belasting. Er geldt hiervoor een drempel. Het drempelbedrag is 1% van je drempelinkomen met een minimum van € 60,00. Wat je meer hebt gedoneerd ofwel hebt geschonken dan dit drempelbedrag, mag je aftrekken.
Het drempelinkomen is het totaal van je inkomsten en aftrekposten in box 1, 2 en 3, maar zonder je persoonsgebonden aftrek.

Bankrekeningnummer voor doneren is NL64 RABO 0151 0329 47. BIC/SWIFT code is RABONL2U. De rekening staat op naam van Stg Vrienden vh Schildpaddencentrum/SVS in Alphen a/d Rijn. Overschrijvingen van je bankrekening zijn bewijzen voor de Belastingdienst. Raadpleeg voor meer informatie je belastingadviseur of de Belastingdienst. Het nummer van de Belastingtelefoon is 0800-0543 (gratis).

Optimaal Belastingvoordeel:
Afhankelijk van je inkomen kan het voordeel van een vastgelegde periodieke schenking oplopen tot maar liefst 37,05%. Als je via Schenkservice een jaarlijkse donatie ofwel vastgelegde periodieke schenking van minimaal € 150,00 realiseert, komen de kosten van het vastleggen voor onze rekening! Kijk hier voor meer informatie en het realiseren van een schenkingsovereenkomst.

Optimaal belastingvoordeel voor u en het Schildpaddencentrum

Privacy:
SVS verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je gegevens zijn en blijven van jou. We vertellen graag wat we van je als vriend weten, waarom we dat nodig hebben en je kan ons altijd vragen om alle gegevens te verwijderen. In onze privacyverklaring is exact vermeld aan welke regels we ons houden.

Aanmelden:
Vriend worden kan met behulp van een formulier. je kiest zelf de maand waarin je de donatie wenst te doen. Dit zal veelal een maand zijn die je financieel het beste uitkomt. In de gekozen maand ontvang je een nieuwsbrief met informatie voor het doen van je donatie.

Wijzigen gegevens:
Wijzigingen zoals adreswijziging of wijzigen maand waarin je jaarlijks wil doneren, kunnen telefonisch via 0900-72 44 537 of via het contactformulier worden doorgegeven.

Opzeggen:
Opzeggen ofwel stoppen met doneren is altijd mogelijk. Je zit dus nergens aan vast. Opzeggen kan telefonisch via 0900-72 44 537 of via het contactformulier worden geregeld.

Aanmelden nieuwe vriend van het Schildpaddencentrum